Pagina's

donderdag 9 augustus 2012

Review Mini Nagellakjes Bourjois

Bourjois  heeft sinds kort 2 nieuw lijnen mini nagellakjes. Super kleine schattige potjes, met glitterige en felle kleurtjes.

De eerste collectie is ''Fashionshow a New York'' deze bevat erg felle en opvallende keuren! Sommige hebben een beetje glans, maar ze zijn niet glitterig. Op de verpakking van de nagellaken zie je verschillen foto's van New York! 
 
De 2e collectie heet ''Princesse a Vienne'' deze collectie bevat zachte tinten. Er zijn veel paarskleuren en glitters. Nummer 81 Bue Sirene is een doorzichtige blauwe nagellak met veel glitters erin. Die je kan gebruiken als topcoat!

Alle nagellakjes hebben kleine kwastjes, wat ik zelf niet fijn vindt werken. Maar dat is persoonlijk. Sommige mensen vinden namelijk dat je er erg precies mee kunt lakken.

De meeste kleurtjes zijn mooi dekkend. Het verschilt wel hoeveel glitters erin zitten. De nagellak droogt snel en smeert makkelijk. De kleine potjes vind ik super schattig! Doordat ze zo klein zijn kun je namelijk veel verschillende kleuren kopen. Voor een goed prijsje! Een echte aanrader dus!

De nagellaken zijn te koop bij parfumerieen en drogisterijen voor 2,99  

  Liefs,
Ambe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten