Pagina's

woensdag 8 augustus 2012

Eet je haar gezond!


Dode punten, Droge plukken, Platen lokken. Wat kan je haar er soms toch ongezond uitzien. We gooien er van alles in om nog maar een beetje goed voor de dag te komen. Maar dit kan ook anders. Gewoon, producten gaan eten die goed zijn voor je haar! Hier komen ze!!


1. Bonen
Bonen bevatten zink, proteïne, ijzer en biotine: allemaal vitamines & mineralen die je nodig hebt voor gezonde haren, nagels en botten.
2. Vis
De omega 3 in vis is als een conditioner van binnenuit: het maakt je haar glanzend en gehydrateerd.
3. Eieren
Eieren bevatten onder andere vitamine B12: een belangrijke beauty vitamine die je haar sterker maakt.
4. Noten
In noten zitten hele belangrijke vitamines en mineralen, zoals zink en selenium. Noten kunnen haaruitval en uitdunning van je haar voorkomen.
5. Wortels
Wortels zitten vol vitamine A. Dit is onder andere gezond voor je schedel. Wortels eten beschermt je tegen roos.
6. Spinazie
Je krijgt niet alleen spierballen van spinazie: ook je haar wordt er sterker van. De vitamines in groene groentes helpen je aan glanzend, roosvrij haar.
7. Rozijnen
Wie had gedacht dat dit minivoedsel zoveel ijzer bevat? Hierdoor krijgt je haar voldoende zuurstof, wat verlies en breken van haren voorkomt.
8. Bananen
Bananen zijn in veel opzichten fantastisch, maar wat je haar betreft zijn ze vooral waardevol om de vitamine B6. Dat houdt namelijk je haarzakjes gezond.
9. Oesters
Niet iedereen houdt ervan, maar oesters zitten boordevol anti-oxidanten en zink. Erg belangrijk voor sterk en gezond uitziend haar.
Ik zelf heb ook een aantal producten gegeten van deze lijst. En het moet zeggen dat mijn haar echt glazender, sterker en mooier is geworden! Ik hoop dat jullie dit ook uit gaan proberen. Je hoeft natuurlijk niet alles te eten. Maar ik denk dat iedereen wel een banaan in huis heeft!
Liefs,                                                                                                                                               
Amber

PS. Sorry dat de tekst hier oppeens veranderd. Ik weet ook niet hoe dat is gebeurd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten